Een mooie opsteker voor Bibliotheek Kennemerwaard tijdens de landelijke bibliotheek innovatiebijeenkomst. De bieb ontving een aanmoedigingsprijs van 10.000 euro voor het project Creatieve Universiteit Alkmaar (CUA).

De vakjury is lovend over de proeftuin van de bieb, die dit samen met Artiance en Het Nieuwe Warenhuis is gestart. "Een voorbeeld voor de nieuwe rol van de bibliotheek in het verbinden van mensen en kennis rondom maatschappelijk waardevolle ideeën en initiatieven" oordeelde de vakjury. De geldprijs wordt gebruikt voor het uitbreiden van de workshops en werving van deelnemers.

CUA is ontstaan om de stad vitaal en ondernemend te maken en om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Netwerken is hierbij ook een belangrijk aspect.

Onder de naam van Creatieve Universiteit Alkmaar wordt een serie van workshops en colleges georganiseerd. Deze zijn gericht op specialisten van maatschappelijke en culturele organisaties, zelfstandig ondernemers en ook inwoners die een leuk idee hebben of al actief zijn met het realiseren van een project of initiatief.

Ieder seizoen wordt een nieuw thema gekozen. Kijk voor interessante workshops en colleges op de website. (Foto: Stephan de Vilder (links) Programmamaker en Jan Kaldenbach (rechts) Manager Innovatie & Ontwikkeling zijn trots op de prijs).
Pin It
Bekeken: 2356x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/