Afgelopen weekend heeft Hylas-atlete Jetske van Kampen de bronzen medaille veroverd op de 800m tijdens het Nederlands Indoorkampioenschap atletiek in Apeldoorn. De pas 20-jarige atlete kwalificeerde zich comfortabel voor de finale, waarin ze finishte in 2:10,61 min. De nummer twee finishte slechts 0,24s voor haar.

Ook clubgenote Daniëlle van Dorth presteerde goed op de 800m. De 22-jarige atlete heeft nog wel eens last van zenuwen maar ze liet zich deze keer niet gek maken. De als 17e geplaatste Daniëlle verbeterde haar persoonlijk record met ruim 2 seconden en kwam uit op 2:22,07s en een mooie 12e plaats.

Mark Roosien mag ook tevreden zijn. In de series 200m benaderde hij vanuit de vrij krappe baan 2 zijn persoonlijke record met een tijd van 23,38 en pakte daarmee de 15e plaats. (archieffoto: Björn Paree)
Bekeken: 2742x