Het zit niet mee voor Heren 1 van de Alkmaarse rugbyclub. Na een slecht verlopen eerste seizoenshelft, heeft het eerste team dit jaar pas één van de vier geplande wedstrijden kunnen spelen. Telkens waren het de weergoden die de boel verstierden. Eerst was het een bevroren speelveld, afgelopen weekend leverde de aanhoudende regenval een zompig veld op.

De Alkmaarse rugbymannen moeten dus nog drie wedstrijden inhalen van de tweede seizoenshelft, waarin door de onderste helft van de 2e Klasse Noord wordt gestreden om de Plate en tegen degradatie.

De Foeste Moiden mochten dit weekend ook thuisblijven, maar verder gaat het best lekker. Van de acht teams in de 2e Klasse Dames werd het Alkmaarse verzamelteam netjes derde in de eerste seizoenshelft, en het staat nu na gewonnen twee wedstrijden op kop in de degradatiepoule.
Pin It
Bekeken: 1984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/