Gemeente Alkmaar hield afgelopen vaarseizoen een pilot waarbij pleziervaartuigen overdag konden afmeren aan het verlaagde deel de Noorderkade. Uit de evaluatie kwam naar voren dat de proef succesvol is. Belangrijke factor was of de extra vaarbewegingen risico's opleverden, maar dit bleek niet zo te zijn volgens de Alkmaarse havendienst. Vanaf het komende vaarseizoen mag dan ook structureel aangelegd worden.

Het toestaan van bootjes aan de Noorderkade moet het in ontwikkeling zijnde gebied van Overstad gezelliger maken. Vaartuigen mogen van de Provincie tussen 1 april en 1 november aan de liggen, tussen de laatste meerpaal bij de Tesselsebrug en het eind van de lage kade bij de Ringersbrug. Dat is een stuk van rond 60 meter. Afmeren mag tussen 08:00 uur tot 22:00 uur, met boten die niet groter zijn dan 2,5 bij 10 meter.
Pin It
Bekeken: 2921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/