In Alkmaar is onlangs een nieuw restaurant geopend. Eazie, een healthy food restaurantketen. Donderdag 31 januari tussen 15:00 en 17:00 uur zal de officiële opening plaatsvinden. Dan deelt Eazie maar liefst 500 maaltijden gratis uit aan bezoekers en voorbijgangers.

Het restaurant verkoopt wokgerechten, poké bowls, salades en wraps. Ook kunnen mensen een eigen maaltijd samenstellen met verse ingrediënten. Naast het gezonde eten biedt Eazie klanten ook voedingsadvies van sportdiëtiste Naomi Brinkmans. Brinkmans heeft ook zes 'healthy specials' ontwikkeld voor het restaurant, die zijn goed voor onder andere mentale focus, spieropbouw of juist een avond relaxen op de bank.

Bij Eazie kunnen mensen niet alleen in het restaurant eten, maar ook thuis laten bezorgen via eazie.nl. Het restaurant is te vinden aan Laat 169.
Pin It
Bekeken: 4135x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/