Vanaf dinsdagavond 5 februari gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo’s Zorg in De Rijp van start met de cursus 'mindful mediteren en de kracht van gedachten'. Tijdens de cursus wordt laten zien wat de invloed is van je gedachten op je leven.

Daarnaast leggen Karin en Robbert uit hoe het komt dat iets echt gebeurt op het moment dat het verwacht wordt, en hoe bewust om te gaan met gedachten. Dit alles wordt gedaan met diverse meditatie oefeningen. Iedereen kan meedoen met de cursus, ervaring met meditatie is niet nodig.

De cursus wordt gegeven op Brede School De Pauw aan de Jan Ploegerlaan 1a. De cursusdata zijn dinsdag 5, 12 en 26 februari en 5 en 12 maart, elke cursusavond duurt van 19:30 tot 21:30 uur. Aanmelden voor de cursus kan op karoszorg.nl, en kost 110 euro per persoon.
Pin It
Bekeken: 2019x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/