Woensdag 23 januari vindt in Wijkcentrum Overdie in Alkmaar een lezing over veranderingen in de bodemfauna van de Noordzee door de bouw van windmolens, platforms en eilanden plaats. De lezing wordt gegeven door Robbert Jak, onderzoeker mariene ecologie bij Wageningen Marine Research in Den Helder. De boel wordt georganiseerd door KNNV, de vereniging voor veldbiologie van Alkmaar en Den Helder.

Tijdens de lezing zal Jak een beeld schetsen van hoe het bodemleven van de Noordzee er mogelijk uit gaat zien in de toekomst, en wat daar de consequenties van kunnen zijn. Daarnaast worden ook de effecten op het leven in, aan en boven het water aangestipt.

De lezing begint duurt van 20:00 tot 22:00 uur in het wijkcentrum aan Van Maerlantstraat 8. De toegang is gratis. (foto: Robbert Jak)
Pin It
Bekeken: 2994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/