Maandag kreeg wethouder Welzijn Paul Verbruggen uit handen van Alkmaar Marketing Directeur Eduard Pieter Oud het eerste exemplaar van de AlkmaarPas 2019 uitgereikt. Hiermee wordt een nieuw jaar vol kortingen ingeluid.

Veel Alkmaarders maken al gebruik van de AlkmaarPas. "Het leuke van de AlkmaarPas is dat je op veel plekken terecht kunt met de pas. Je kunt een keer gratis naar de bioscoop, een keer zwemmen en gratis of met korting naar musea. Het is een gevarieerd aanbod en heb je de AlkmaarPas snel terugverdiend" zegt de wethouder.

Op AlkmaarPas.nl is het uitgebreide aanbod te vinden. In 2019 wordt dit uitgebreid met onder andere leuke kortingen bij Groenlokaal, By Daya, Sjeintje Boterkoek, het Zee Aquarium, KOBRA watersports en grachtenrondvaart.

De pas is tot eind december 2018 voor 12,50 euro te koop op AlkmaarPas.nl en bij de verkooppunten VVV Waagplein, de bibliotheken in Alkmaar en De Rijp. Vanaf 1 januari is de AlkmaarPas voor de reguliere prijs van 15 euro te koop.

Voor inwoners die een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm hebben is de AlkmaarPas gratis. Op de pas staan dan extra tegoeden voor sport en recreatie. De gratis AlkmaarPas kan aangevraagd worden via HalteWerk.
Bekeken: 2764x