Afgelopen zaterdag vond in De Meent Bauerfeind in Alkmaar, de thuisbasis van trampolinevereniging Triffis, het Nederlands Kampioenschap in de Eredivisie en de landelijke finale trampolinespringen voor clubteams plaats. Teams uit de eerste-, tweede-, derde- en vierde divisie uit het hele land deden hieraan mee. Er stonden zeven teams van Triffis aan de start.

Het eerste divisieteam van Triffis, bestaande uit Mads Ottenbros, Nick Vonk, Tess de Vries en Lina Uljee, sprong zeer sterk. Ze wisten met bijna 10 punten verschil met de nummer twee de winst naar zich toe te trekken. Ook in de tweede divisie deden de Triffis-springers goede zaken. Het team met Daphne de Groot, Julian Bakker, Alieke van Heerde en Indy Metselaar wist de focus goed vast te houden en sprong zelfverzekerd naar zilver in deze klasse. Het tweede team in de tweede divisie met Gwen de Geus, Björn Dijkstra, Tessa van Mullekom en Gaja-Fleur Lukken sprong met sterke oefeningen naar de finale, maar bleef net buiten het podium steken op de 4e plaats.

In de derde divisie was de concurrentie voor Triffis zeer groot. Maar liefst 30 teams streden in twee poules om slechts zes finaleplaatsen. Triffis sprong met Nina van der Kolk, Yara Reitsma, Sterre Bakker en Laura van Mullekom met strakke, nette oefeningen naar de finale. Hier eindigde het team op een mooie 5e plek. Het tweede team van Triffis in de derde divisie met Kevin Dupuy, Mayra Glas en Danique Jansen sprong een mooie voorronde en eindigde hiermee als 10e.

Na vijf nationale titels op rij verloor het eerste Eredivisieteam van Triffis. Dit jaar werd het team vertegenwoordigd door Roel Teillers, Bo Bet, Niamh Slattery en Jordy Mol. Door een fout in een finaleoefening eindigde het team op de 4e plaats. De eer en titel ging dit jaar naar Flik-Flak Den Bosch. Ook het tweede team in de Eredivisie met Lara Schut, Maura de Vos, Katie Cowles en Martijn Reus  en eindigde als 5e.
Pin It
Bekeken: 3473x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/