Een grote verrassing voor een 39-jarige inwoner uit Koedijk. Zij heeft een bedrag van 10.000 euro gewonnen in de trekking van de BankGiro Loterij. Onlangs stond de Loterij bij de winnares op de stoep. Haar echtgenoot Arjan was thuis en nam de cheque in ontvangst. Arjan was compleet verrast.

Arjan vertelt enthousiast: "Haha, bedankt! Ik ben helemaal overdonderd door jullie bezoek! Dit komt heel goed van pas. We zijn bezig met het opknappen van de tuin. Er komt nieuwe betegeling, een nieuwe tuinset en een nieuw tuinhuis. Ik ga mijn vrouw meteen even bellen en haar zeggen dat ze maar even moet trakteren op haar werk!"

De BankGiro Loterij reikt elke dag een prijs uit en niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. (foto: Jurgen Jacob Lodder)
Pin It
Bekeken: 3152x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/