Al meerdere jaren organiseert Dag & Dauw allerlei activiteiten voor 60-plussers in meerdere wijken in Alkmaar. Sinds kort organiseert Dag & Dauw ook activiteiten in Wijkcentrum De Oever in Oudorp.  Bij de culturele activiteiten staat gezelligheid voorop en kan men tegen een kleine vergoeding hieraan deelnemen.

Op 13 december tussen 10.00 en 11.30 uur draait Bart-Jan Oosting de muziek van toen en laat de bezoekers, al dan niet dansend, herinneringen ophalen door muziek. Het plezier dat aan muziek beleeft wordt werkt aanstekelijk, dus het belooft een gezellige ochtend te worden! Kom langs om herinneringen op te halen en even bij te tanken.

Aansluitend is er de mogelijkheid om een warme lunch te nuttigen. De kosten hiervan bedragen  7,50 euro per persoon en hiervoor apart reserveren is gewenst. Reserveren kan via telefoonnummer 072 – 519 16 55 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reserveer via www.dagendauwagenda.nl voor deelname aan de muziekochtend  of bel naar 072 - 540 4335. Bellen kan van 13.00 uur tot 22.00 uur, niet tijdens schoolvakanties.
Pin It
Bekeken: 2420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/