Hoe het er nu uitziet is de Alkmaarse minimawinkel Dreamcatcher Vintage genoodzaakt om in januari de deuren te sluiten. De winkel krijgt geen subsidie van de gemeente en kan het zich daardoor niet meer veroorloven om de winkel in 't Vijvertje open te houden.

Dreamcatcher Vintage helpt arme mensen doordat ze bijvoorbeeld goedkoop kleding kunnen kopen en voor een kleine prijs hun haar kunnen laten knippen. Mensen met een speciale Dreamcatcherpas krijgen 70 procent korting in de winkel.

Voor de winkel moet sluiten worden er eind dit jaar nog twee leuke dingen georganiseerd, dankzij de hulp van gulle gevers en Stichting Liduina De Rotary. Woensdag 28 en zaterdag 1 december worden er Sint-middagen gehouden. Mensen met een Dreamcatcherpas kunnen zich in de winkel inschrijven voor deze activiteiten. Naast de Sinterklaasactiviteiten worden er eind december kerstpakketten weggegeven, waarvoor mensen zich eveneens met een pas kunnen aanmelden.

Ook mensen die denken recht te hebben op een pas kunnen er nog eentje aanvragen in de winkel en zich inschrijven voor de evenementen.
Pin It
Bekeken: 4349x
https://ee.itk.ac.id/data/