Het Openbaar Ministerie overweegt om in hoger beroep te gaan tegen de kwijtschelding van bekeuringen die door het camerabewakingssysteem in de binnenstad zijn gemaakt. Burgemeester Bruinooge is hierover in overleg met het OM.

De rechter bepaalde onlangs dat de boetes voor het inrijden van het centrum van Alkmaar onterecht waren uitgedeeld wegens een vormfout. Zo zaten er bijvoorbeeld geen foto's in het dossier.

Het camerabewakingssysteem is nog niet waterdicht. Dinsdagavond tijdens de gezamenlijke commissievergadering stipte Bolte nog eens aan dat zij voorstander is van de beweegbare paaltjes en ziet ze daarom graag weer terug.

"Het is nog best een lastig dossier", reageerde burgemeester Bruinooge. Of de paaltjes weer terugkomen laat de burgemeester nog even in het midden.
Pin It
Bekeken: 2434x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/