Het Alkmaarse operettegezelschap Odeon voert in het weekend van 10 en 11 november twee keer de de light opera ‘Ruddigore’ van Gilbert and Sullivan op in de grote zaal van TAQA Theater De Vest.

Baronnen van Ruddigore moeten, omdat ze eeuwen geleden zijn vervloekt door een heks, elke dag een slechte daad verrichten. Sir Ruthven, schuift zijn vloek af op zijn broer Despard door - onder de schuilnaam Robin Oakapple - als boer in een afgelegen dorp te vestigen. Maar op de dag dat hij met de dorpse schone Rose Maybud gaat trouwen, gooit zijn broer roet in het eten door te onthullen dat hij de ware baron van Ruddigore is.

De light opera is zaterdag 10 november om 20:15 uur en 11 november om 14:00 uur. Toegangsprijs is 24,50 euro, inclusief programma en met de AlkmaarPas 20,50 uur. Kaarten zijn te bestellen onder andere via odeonoperette.nl. Met een groep van meer dan tien personen wordt 10% korting gegeven.
Pin It
Bekeken: 2574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/