Dinsdag heeft een Connexxion-bus een auto geramd op de Kanaalkade in Alkmaar. De buschauffeur zag de auto plotseling voor zijn neus keren en kon niet meer op tijd remmen.

De bus raakte de auto vol in de flank waarbij één van de twee inzittenden door de zijwaartse klap licht gewond raakte. Een ambulancemedewerker heeft de vrouw nagekeken maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De buspassagiers en de buschauffeur kwamen met de schrik vrij.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeluk met een bus plaatsvindt op de Kanaalkade. Met enige regelmaat willen automobilisten die richting de Friesebrug rijden draaien op de Kanaalkade maar zien ze de daarbij een op de busbaan rijdende, en van achteren naderende bus over het hoofd.
Pin It
Bekeken: 3764x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/