Er zijn meer aanmeldingen dan ooit voor de 5e NHN Business Awards. De organisatie denkt dat de krapte op de arbeidsmarkt en de relatieve rust in de markt ervoor zorgen dat bedrijven zich weer meer kunnen richten op hun bekendheid. Daar is de grootste ondernemersverkiezing in de regio natuurlijk bij uitstek geschikt voor. De jury heeft twaalf bedrijven in vier categorieën geselecteerd voor de finale, waaronder maar liefst vijf uit Alkmaar.

In de categorie grootbedrijf dingt Vomar Voordeelmarkt mee om de prijzen en in de categorie MKB midden mediabedrijf MEO. In de categorie MKB klein maakt Turn-Over kans, een stichting die jongeren middels professionele begeleiding en sport stappen voorwaarts laat zetten. Dit jaar is de thema-award voor de sector leisure en er zijn twee kanshebbers uit Alkmaar: leerwerk-restaurant STOER en het A.F. Vrij Zijn Theater.

Op 5 en 15 november krijgen de finalisten de voltallige 10-koppige jury een uurtje op bezoek voor een kijkje in het bedrijf en een presentatie. Er wordt beoordeeld op zes criteria: duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie. Daarnaast let de jury op zaken als (sociaal) medewerkersbeleid, financiële gezondheid, (social) media , algemeen ondernemerschap en natuurlijk wordt er een punt gegeven voor de ontvangst en de presentatie.

Donderdag 29 november is de spannende finale in de Heilooër Cultuurkoepel. Dan moeten de finalisten een pitch van twee minuten leveren, tegenover de vakjury en zo’n 500  ondernemers. Deze twaalf finalisten strijden ook mee voor de NHN Publieks Award. Stemmen kan via nhn-businessawards.nl.

Kaarten voor de finale kunnen worden gereserveerd via eventbrite.nl en nhn-businessawards.nl.
Pin It
Bekeken: 2589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/