Tijdens de herfstvakantie, op donderdag 25 oktober, organiseert Alkmaar Sport een XXL Sportspektakel in De Meent Bauerfeind voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In de Topsporthal en de ijshal kunnen ze rennen, springen, glijden en gek doen. Deze editie is er ook een groot aanbod van sportclinics in het sportcomplex.

Voor het XXL Sportspektakel wordt de Topsporthal omgetoverd tot een arena met een stormbaan, luchtkussens en uitdagende spellen. Alkmaarse sportverenigingen verzorgen weer leuke introductielessen, waarvan de kinderen er eentje kunnen uitkiezen: capoeira, trampolinespringen, turnen, curling, tafeltennis, judo, rugby, E-sports, schermen en trefbal. Vol = vol.

Het sportevenement duurt van 10:00 tot 16:00 uur Entree kost 3,50 euro per kind bij online voorinschrijving via alkmaarsport.nl/sportspektakel en 4,50 euro aan de deur. De Alkmaar Pas levert aan de deur 1 euro korting op. Begeleiders hebben gratis toegang.

Voor BSO’s met groepen vanaf acht personen gelden aangepaste tarieven, hierover kan contact opgenomen worden met Tom Leering, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-41088332.
Bekeken: 2762x