Alkmaarse pubers tussen de twaalf en zestien jaar die thuis met een stressvolle situatie te maken hebben door een psychisch- of verslavingsprobleem van de ouders, kunnen vanaf donderdag 25 oktober terecht bij de doe- en praatgroep van de GGZ.

In de groep wordt onder meer aandacht gegeven aan het versterken van de weerbaarheid van de kinderen en emoties. Ook worden er tips gegeven hoe ze beter met de thuissituatie om kunnen gaan.

De bijeenkomsten zijn vanaf donderdag 25 oktober en duren van 16:30 tot 18:00 uur. Ook voor jongeren vanaf zeventien jaar en ouder wordt er een doe- en praatgroep gehouden. Deze is duurt van 18:30 tot 20:00 uur. Alle bijeenkomsten worden gehouden aan de Kees Boekestraat 20 in Alkmaar. Aanmelden kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Pin It
Bekeken: 2690x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/