Zaterdag 3 november presenteert kinderboekenauteur Ingeborg Bijlsma haar nieuwe kinderboekenserie 'Sep' bij Kiddies in Alkmaar. Zij presenteert bij de kinderopvang de twee delen 'Sep is jarig' en 'Sep en de baby', die verschijnen via uitgeverij Kluitman.

Sep is een nieuwe serie voor peuters en kleuters. De vrolijke verhalen op rijm gaan over het dagelijks leven van Sep. Zijn avonturen zijn heel herkenbaar voor de kleintjes. Ingeborg schrijft warm en liefdevol voor deze jonge doelgroep en de illustraties van Ivan & Ilia barsten van het leven en nodigen uit om eindeloos te blijven kijken.

Schrijven vindt Ingeborg het leukste wat er is. Ze begon als schrijver voor de Bobbi-serie. Ook werkte ze in het onderwijs en bij Schooltv. Nu heeft ze een eigen tekstbureau voor onderwijs en kinderopvang. Nieuwe ideeΓ«n, zoals voor Sep, borrelen telkens weer als vanzelf op, vooral in vakanties.

De presentatie vindt plaats vanaf 15:00 uur bij Kiddies, te vinden aan de Olympiaweg 16. Meer informatie is te vinden Facebook.