Zondag organiseerde Bakkerij Beerse een druk bezochte open dag. Na het succes van vorig jaar was de opkomst weer bijzonder goed. Direct om 11:00 uur stond er al een rij voor de deur bij het bakkersbedrijf aan de Beverkoog in Alkmaar. De meeste bezoekers kwamen op de fiets, maar toch had de verkeersregelaar het maar druk met het begeleiden van de stroom auto's aan te pas komen om de stroom auto's te begeleiden. Jong een oud kwam kijken, ruiken en proeven.

Tijdens open dag waren demonstraties en rondleidingen door de bakkerij. De bakkers vertelden maar wat graag over hun producten en hun werkwijze. Voor het oog van het publiek werden onder andere kaasstengels, krentenbollen, tompouces, stokbroden en speculaas gemaakt. De mengmachines werden gedemonstreerd en de volautomatische rijskast werd bewonderd. Kinderen namen maar wat graag deel aan de workshop cupcakes versieren.

De bakkerij verkocht zogenaamde Beerse Bigshoppers, tassen met daarin een selectie van kakelverse producten. De tassen gingen als warme broodjes over de toonbank.

Alkmaar Centraal fotograaf Rob Wokke was erbij en maakte een fotoreportage, die in zijn volledigheid te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 3211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/