Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Komende maandag wordt begonnen met de opbouw, de voorstellingen beginnen Donderdag. Victorie! heet het spektakelstuk waar dit jaar de Victorieviering mee wordt geopend. Boeiend, vermakelijk en indrukwekkend zijn sleutelwoorden.

Wie geïnteresseerd is in wat er zich destijds heeft afgespeeld of de kennis daarvan wil bijschaven mag het stuk eigenlijk niet missen. Anders dan voorgaande twee jaren is dat er deze keer voor toegang betaald moet worden om de opening van de Victoriefeesten te kunnen bijwonen. Dat hoefde bij de 'alieninvasie' uit 2016 en de voorstelling MOED van vorig jaar niet.

De verklaring daarvoor is eigenlijk simpel. Victorie! is speciaal voor Alkmaar geschreven door de Haarlemse toneelschrijver Ad de Bont en wordt uitgevoerd door een professionele cast en professionele musici tegen een indrukwekkend decor. De kosten voor een dergelijk spektakel dat maar op één plek kan worden opgevoerd en dus niet op tournee kan zijn dermate hoog dat dit de enige optie was.

Afgelopen week werd in de expeditieloods van de voormalige drukkerij op industrieterrein Oudorp druk gerepeteerd door de cast, muzikanten en figuranten. Alkmaar Centraal mocht meekijken en sprak een aantal mensen over het stuk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl