Theo en Margreet Bootsma uit Alkmaar hebben 'helpen' heel hoog op de prioriteitenlijst staan. Beiden zijn actief in de zorg en weten dus uit eerste hand hoe belangrijk geld daar kan zijn. Wanneer dan een goede vriendin overlijdt aan kanker en die het uitvaartgeld aan KWF kankerbestrijding schenkt is het voor Theo en Margreet duidelijk; zij moeten ook wat doen.

Daarom gaan ze op 6 juni 2019 samen met duizenden deelnemers de berg op om een 8% stijgingspercentage en 21 bochten wandelend te bedwingen.  Ze doen dat samen met de echtgenoot van Karen als ' team Karen'. de inschrijving vindt plaats op 8 oktober en het team wil het benodigde sponsorbedrag van € 5.260 meteen overmaken.

Eén potentiële sponsor wilde wel € 1.250 doneren maar dan moest er een ludieke prestatie voor geleverd worden. Reden genoeg voor team Karen om de gemeente te vragen de bel van de kaasmarkt te mogen luiden. Dat kon helaas niet doorgaan, maar toen de burgemeester hoorde dat hij door het 'doen van een bakkie' kon bijdragen was een uitnodiging snel voor mekaar.

Van het benodigde bedrag is al bijna € 3.500 binnen, er is dus nog ruim € 1.500 te gaan. Er kan gedoneerd worden op NL59ABNA0849217717 ten name van M.C.E. bootsma-oud ter attentie van Alp d' HuZes.
Pin It
Bekeken: 3360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/