Het zit maar niet mee voor de organisatie van de openluchtbioscoop Het Moment. Opnieuw moet het filmavondje in het Alkmaarse Park de Oude Kwekerij uitgesteld worden vanwege de weersverwachtingen. De bios wordt verplaatst van zaterdag 21 naar 29 september, de laatste optie van het seizoen.

Dus, nogmaals: de filmavond begint wanneer het donker wordt (19:20 uur). Eerst worden een aantal korte films vertoond en daarna de hoofdfilm 'Everybody Wants Some!'. De film gaat over een groep studenten die op de campus van een Texaanse school nog één keer uit zijn dak wil gaan voor het nieuwe schooljaar weer begint. Regisseur Linklater (Dazed and Confused, Boyhood) putte gretig uit zijn eigen herinneringen, met een authentiek aanvoelende, prettig nostalgische, feelgoodfilm als gevolg. Onder alle oppervlakkigheid schuilt een weemoedig besef van vergankelijkheid.

Vanaf 19:00 uur is het Parkhuis geopend om consumpties te halen en dan start ook bij de ingang van het park de uitgifte van gratis entreebewijzen voor een plekje op de tribune. Reserveren is niet mogelijk, eigen consumpties meenemen mag.

Uiterlijk twee dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond nu wel doorgaat. Dit is na te gaan via facebook.com/hetmoment.net, de nieuwsbrief van Het Moment (hetmoment.net), parkdeoudekwekerij.nl en de Facebookpagina van Park de Oude Kwekerij.
Bekeken: 2332x