Nog even en dan komt er toch echt een einde aan het succesvolle project 'Klim naar de Hemel'. Maandag 8 oktober, tijdens Alkmaars Ontzet kan er voor het laatst nog hoog in en op de Grote Kerk geklommen worden. Daarna is er zaterdag 13 oktober een feest in de kerk voor alle medewerkers. Het thema: 'Een hemelse avond'. Extra leuk is dat de vrijwilligers van de International Children’s Games 2015 in Alkmaar ook zijn uitgenodigd.

Reeds 80.000 bezoekers beklommen sinds 1 mei met veel plezier de kerk om binnen onder het dak door te lopen en buiten over de daken. Nu het herfstweer zijn intrede doet, is het verstandig om met Klim naar de hemel te stoppen. Dat bleek vrijdag wel, toen de Klim dicht moest blijven omdat het onstuimige weer voor onveilige situaties kon zorgen.

Al die tijd hebben vrijwilligers van de VCRA bezoekers gastvriendelijk begeleid en dat verdient een bedankje. Voor hen dus een groot feest en ook voor de ondernemers van STERA en andere betrokkenen, die het gewaagde project aandurfden en lieten slagen.

STERA houdt misschien zelfs een bescheiden bedrag over aan de exploitatie en zou dan iets kunnen betekenen voor restauratie van bijvoorbeeld de ramen van de kerk of de wijzerplaten van klok. Het onderhoud van de 500-jarige kerk is zeer prijzig.

Wie vóór 9 oktober de Klim nog wil maken kan dit doen van maandag t/m woensdag 11:00 tot 17:00 uur, tijdens koopavond tot 21:00 uur en vrijdag t/m zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Meer info op klimnaardehemel.nl.
Pin It
Bekeken: 3169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/