In de trampolinehal van Triffis in Sportcomplex De Meent Bauerfeind vinden zondag 30 september en 7 oktober de tweede en derde kwalificatiewedstrijd plaats voor het WK en de World Age Group Competition trampolinespringen in Sint Petersburg, Rusland.

Nederlands topspringers en talenten van tien verenigingen komen op de kwalificatiewedstrijden bij elkaar in de hoop zich te plaatsen voor of het WK of het WAGC, samen met twee Belgische toppers en een Franse junior.

Namens Triffis zullen Pascal Wiebering, Bo Bet, Niamh Slattery (op foto) en Roel Teillers zich voor het WK proberen te plaatsen. Voor het WCAG zijn dat wederom Roel Teillers en ook Jordy Mol (jongens 17-21 jaar), Maura de Vos (meisjes 15 - 16 jaar), Martijn Reus (jongens 15 - 16 jaar) en Katy Cowles en Channa van Stroe  (meisjes 13 - 14 jaar).

Met name voor het WK zijn de scorelimieten hoog en daarnaast worden slechts vier springers per categorie door de gymnastiekbond geselecteerd voor Oranje.

De kwalificaties worden op beide zondagen gesprongen tussen 09:30 en 18:00 uur. De kampioenschappen vinden van 7 tot en met 10 november plaats in Sint Petersburg. (foto: Eline Windig)
Pin It
Bekeken: 2308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/