Lezen is leuker in een leeskring. Hierin wordt  interesse in literatuur en schrijvers  gedeeld met anderen. Deelnemers aan een leeskring zijn enthousiaste lezers die regelmatig bij elkaar komen om gezamenlijk een boek te bespreken.

Donderdagavond 27 september is tussen 19.30 uur en 20.30 uur iin de bibliotheek in De Mare een informatiebijeenkomst over deelname aan of het starten van een leeskring. Twee enthousiaste medewerkers van Bibliotheek Kennemerwaard vertellen deze avond hoe een leeskring werkt.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk maar vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan op bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda. De ingang voor deze bijeenkomst is aan de achterzijde van het gebouw,  bij de personeelsingang van de bibliotheek.
Pin It
Bekeken: 2304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/