In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie mannen van 27, 59 en 61 jaar uit Den Haag zwaar mishandeld door twee Alkmaarders. De politie zoekt getuigen van het incident, dat voor een café op de Platte Stenenbrug plaatsvond. De twee oudere Hagenezen liepen 'behoorlijk zwaar' letsel op, aldus de politie.

Het Haagse gezelschap liep rond 01.00 uur over de Platte Stenenburg en kregen het bij een café aan de stok met een 21-jarige en een 25-jarige man uit Alkmaar. Plotseling werden de Alkmaarders fysiek agressief en mishandelden het drietal, waarbij de twee oudere mannen behoorlijk zwaar gewond raakten.

De 25-jarige Alkmaarder kon direct door de ingeschakelde politie worden aangehouden omdat hij voor een portier hem te pakken had gekregen. De volgende dag kon ook zijn handlanger worden aangehouden.

Het is voor de politie niet duidelijk hoe het incident is ontstaan en daarom worden getuigen opgeroepen om hun verhaal te doen. De politie is bereikbaar via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 4783x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/