Alkmaar Centraal


Het laatste Open Podium van het seizoen in Park De Oude Kwekerij op zondag 23 september kent weer een grote variatie aan artiesten, die allemaal belangeloos hun bijdrage leveren aan een gezellige middag in het amfitheater. Mandy Lodder presenteert op haar eigenwijze wijze het programma van de middag.

De piepjonge jeugdtoneelvereniging Victorie verzorgt een première van het stuk ‘In sprookjes weet je ‘t nooit.’ Onder de naam ‘Lieder’ spelen Ed en Erik Braakman op gitaar en mondharmonica pop-, soul- en countrycovers van Waylon en andere helden, samen met zangeres Liesbeth Haringsma. Ook het Elma Nijhuis Trio geeft acte de présence. Deze geroutineerde musici spelen en zingen een mengeling van jazzy nummers en bossa nova.

Verder brengt de Alkmaarse dichteres Apollonia eigen gedichten ten gehore in samenspel met de Argentijnse gitarist Rene de Mar. De Alkmaarse stemkunstenares Damaris Kort zal het publiek verrassen met de nieuwe klanken die ze vindt, al dan niet met inzet van het publiek.

Het Open Podium duurt van 14:00 tot rond 16.00 uur. Bij regen wordt een tent opgezet of wordt uitgeweken naar de Parkvilla, waar drankjes verkrijgbaar zijn. De toegang is vrij, wel wordt er een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. Meer informatie op parkdeoudekwekerij.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl