Alkmaar Centraal


Zaterdag 22 september opent het Alkmaarse wijkcentrum Daalmeer haar deuren voor de Burendag van het Oranje Fonds, met tegelijkertijd een open dag. Tussen 13:00 uur en 16:00 uur wordt informatie verstrekt over het nieuwe seizoenprogramma van het wijkcentrum, maar er zijn ook optredens, presentaties en diverse workshops.

Tijdens deze open dag wil het wijkcentrum zich laten zien als bruisend centrum in Daalmeer. Gehuisveste organisaties laten zien wat er in de aanbieding is zoals Pannenkoekdag, Buitenspeeldag, Fietsen Alle Jaren en wekelijkse activiteiten. Nieuwe projecten zoals โ€˜Samenwerken op maat' (dagbesteding), โ€˜Voor de breekโ€™ (ondersteunen en ontlasten van de mantelzorger), en een cursus reanimatie/AED worden ook belicht.

Daarnaast zijn er workshops van onder meer De Clown en de Koffer, en optredens van onder andere de Alkmaarse Bigband, Country line dance en dansstudio Dagmar. En er kunnen twee gratis rondvluchten boven Alkmaar gewonnen worden.

Het Oranje Fonds heeft Burendag uitgeroepen om wijkbewoners samen te brengen, nader kennis met elkaar te maken en initiatieven te ontplooien om de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie dat de bezoekers wordt aangeboden.

Nadere informatie is te vinden op wijkcentrumdaalmeer.org.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl