Ook De Vleugels in Alkmaar viert zaterdag 22 september Nationale Burendag. Dit jaarlijks terugkerende feest is een uitstekende gelegenheid om gezellig samen te komen en om iets goeds doen voor elkaar en de buurt. De burendag in De Vleugels is georganiseerd door én voor bewoners van de wijk De Hoef.

Van 09:30 tot 11:30 uur wordt er Rad van Fortuin gespeeld en van 12:00 tot 13:00 uur kan er in het lunchcafé een lunch van twee gangen, inclusief glaasje melk of jus, genoten worden voor slechts 5 euro. Van 14:00 tot 17.00 uur is er een creatieve- en snuffelmarkt.

Reserveren voor de lunch of een gratis kraampje kan tijdens openingstijden (09:30 tot 18:00 uur) of telefonisch van 9:30 tot 13:30 uur via 088-5591601. Vol is vol.

Niet alleen is de burendag in De Vleugels bedoeld om samen te komen. Omdat er meer behoefte aan reuring in De Hoef blijkt te zijn, kan ook met elkaar gepraat worden over hoe dit voor elkaar te krijgen.

Iedereen is welkom om wensen, ideeën, tips en initiatieven aan te dragen. De organisatie helpt graag mee aan een maatwerk programma waar
iedereen in de wijk van profiteert. Mailen kan ook alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er liggen formulieren in De Vleugels klaar.
Pin It
Bekeken: 2464x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/