Alkmaar Centraal


Een rijdende tafel, koffie, thee, koek of diner, muziek, tekeningen, foto’s en veel verhalen; dit zijn de ingrediënten voor een project in de Alkmaarse wijken Overdie en Hoefplan dat wordt gehouden het kader van de Week van de Eenzaamheid. 'Aan Tááááááfel' wordt door Artiance en vele partners georganiseerd van donderdag 27 september tot en met zondag 7 oktober.

Het Kom Erbij Festival 'Aan Tááááááfel' is ontwikkeld met steun van Coalitie Erbij, het landelijke samenwerkingsverband rond eenzaamheid. Tijdens deze dagen wordt onder andere kunst ingezet als middel om te ontmoeten en te verbinden. Vier artiesten nodigen iedereen in de twee wijken uit plaats te nemen aan tafels in de eigen buurt, bij AH De Hoef, in Park Oosterhout en bij allerlei activiteiten van de buurthuizen Oud Overdie, Overdie en De Alkenhorst.

Tijdens het uitgebreide programma, waarin ontmoeting steeds centraal staat, kun buurtbewoners even aanschuiven voor een kopje koffie of iets langer blijven zitten om te tekenen, mee te zingen of een eigen 'Hart voor de Wijk' te maken. Bij het OVERDIER project in Overdie kun je op de foto met je huisdier en in De Alkenhorst kan er een hele middag gedanst worden.

Ook worden diners georganiseerd met dank aan Resto Van Harte, Overdie Schept op, Dutch Cook, Albert Heijn en De Alkenhorst. Tijdens het eten zijn er optredens en activiteiten zoals van het RJO, het grote jongeren orkest van Artiance.

Het hele programma is te vinden op artiance.nl en op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl