Vrijdagmiddag vond een aanrijding plaats tussen een auto en een Connexxion-bus op de Kanaalkade in Alkmaar. De bestuurder, buschauffeur en reizigers bleven ongedeerd, wel was er behoorlijk wat schade aan de VW Polo.

Het gaat wel vaker mis bij de Kaasdragersgracht. Ook nu wilde een bestuurder vanuit de straat linksaf de Kanaalkade op rijden en zag daarbij een Connexxion-bus over het hoofd.

De passagiers uit de lijnbus werden opgehaald door een busje van Connexxion. Nadat de schadeformulieren waren ingevuld konden de bestuurders hun weg weer vervolgen.

Het is deze vrijdag de tweede keer dat een Connexxion-bus betrokken is bij een aanrijding. Niet veel eerder op de dag was er een ongeval op de Oude Kanaaldijk, waarbij een fietser ernstig gewond raakte onder de Huiswaarderbrug. Hoe dit ongeval heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 3083x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/