Woensdag 26 september organiseert de KNNV Alkmaar-Den Helder, vereniging voor veldbiologie een lezing van Wilbert Kerkhof met als thema 'zomeravondgeluiden'.

Van de vijftig soorten sprinkhanen en krekels die er in Nederland zijn komen er veel met hun hebbelijkheden en mogelijkheden in deze lezing in beeld. Hun plaats in het dierenrijk en in de natuur wordt besproken en we kijken mee met hun levenscyclus. Voortplantingsstrategie en rolwisselingen tussen de seksen komen aan bod en het vreemdgaan bij doorntjes krijgt de nodige aandacht.

Er wordt ook aandacht besteed aan dieren over de grens, wat springt er op onze vakantiebestemming zoal in het rond? En natuurlijk veel plaatjes van al die beweeglijke beestjes die we op onze jacht tegen zijn gekomen.

De lezing vindt plaats in Wijkcentrum Overdie op de Van Maerlantstraat in Alkmaar. De lezing begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Meer informatie is te vinden op www.knnv.nl/alkmaar
Pin It
Bekeken: 2211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/