Evi (17) en Mitzi (19) uit Alkmaar organiseren zondag 16 september Mentaal Centraal bij Stadsstrand De Kade in Alkmaar. Tijdens het evenement staan mentale problemen centraal. De twee Alkmaarse meiden hebben hier beide genoeg ervaring mee vanwege hun eetstoornis en depressie. De vriendinnen leerden elkaar kennen tijdens hun eigen behandeltraject. Nu het weer goed met hen gaat hebben ze besloten om hun problemen in het verleden een positieve draai te geven, door middel van Mentaal Centraal.

Evi en Mitzi willen jongeren en volwassenen samenbrengen, zodat zij de mogelijkheid hebben om erover te praten. Dit onder het genot van muziek, de fijne sfeer van de locatie en workshops. ''We doen geheimzinnig over depressie en alles daaromheen, maar veel meer jongeren en volwassenen kampen met dit probleem. We zouden daar niet zo moeilijk over moeten doen'', zegt Mitzi.

Mentaal Centraal draait om ontmoeting, openheid en verbinding, om een actueel en moeilijk onderwerp bespreekbaar te maken. Maar dan wel in een rustige en fijne sfeer. Er treden ook verschillende artiesten, waarvan sommige ook een eigen connectie hebben met het onderwerp.

Mentaal Centraal vindt plaats op zondag 16 september van 14:00 uur tot 20:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/