Zwemvereniging DAW, oftewel 'De Alkmaarse Waterratten', bestaat 100 jaar en viert daarom feest. Vooral dit weekend. Onderdeel van het programma was een heuse wereldrecordpoging watertrappelen met zoveel mogelijk zwemmers. Om in het Guinness Book of World Records te komen moesten minimaal 500 deelnemers een minuut lang watertrappelen.

De recordpoging werd gedaan in thuisbad de Hoornse Vaart en het startschot werd gegeven door Olympisch zwemkampioene Inge Dekker en burgemeester Bruinooge. Deelnemers moesten minimaal zwemdiploma A hebben en er werd om een donatie van 100 eurocent voor een goed doel gevraagd.

Verder is er het hele weekend rond het clubhuis en het zwembad feest voor leden, oud-leden maar ook voor niet-leden. De opbrengsten en donaties worden gedoneerd aan een goed doel.

Morgen onthullen we in een video of de recordpoging geslaagd is. Voor nu is het even genoegen nemen met een fotoreportage van Marco Schilpp, die in zijn geheel te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2617x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/