Alkmaar Sport sluit de zomervakantie af met een sportevenement voor de allerkleinsten. Vrijdag 31 augustus kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar oud meedoen aan een sportinstuif op het middenterrein van Sportpaleis Alkmaar. Het programma start om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur.

Het programma voor de kleintjes bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn of haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is ook nog een speciale babyhoek. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

De kosten voor de dreumesinstuif bedragen 4 euro per kind bij online voorinschrijving en 5 euro bij binnenkomst. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen 1,50 euro.  Voor meer informatie of aanmelden, ga naar alkmaarsport.nl/dreumessport.
Pin It
Bekeken: 2826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/