Zondag 26 augustus vindt alweer het vijfde Open Podium van 2018 plaats in in Openluchttheater De Oude Kwekerij. Zoals gebruikelijk is er weer een afwisselend programma. Deze keer treden op Dik Gerrits, P.P.P., Guido Lamm & Erna Res en Mijke Dhondt.

Dik Gerrits vertelt een verhaal vol drama en spanning over de Indonesische jungle. P.P.P. zijn singer-songwriters die lekker samenspelen en zingen. Ze spelen zowel eigen nummers als covers. Guido Lamm en Erna Res zingen 'Liedjes die er toe doen No. 2.', met Nederlandse liedjes die je raken, ertoe doen en veelzeggend blijven. Zanger/gitarist Mijke Dhondt (zie foto) besluit het Open Podium. Zij won vorig jaar de Alkmaarse talentenwedstrijd Just Sing 2017 en is “de Stem van Alkmaar 2017”.

Het Open Podium begint om 14:00 uur. Entree is gratis, wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten. Bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar een tent bij het theater. In de Villa, de kantine van het park, zijn drankjes te nuttigen. Meer info op parkdeoudekwekerij.nl.
Pin It
Bekeken: 2224x
https://ee.itk.ac.id/data/