Elf dansers, een actrice en drie musici spelen vrijdagavond 2 november in het Alkmaarse poppodium Victorie de hoofdrol in ‘Mechanical Ecstasy’. In deze experimentele dance performance, mede mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest, lopen feest en voorstelling dwars door elkaar heen.

Mechanical Ecstasy is geïnspireerd op de nachtcultuur die opbloeide in de jaren 80 en wordt uitgevoerd door dansgezelschap Club Guy & Roni met live muziek van Slagwerk Den Haag. Die nachtcultuur was van grote invloed op de Nederlandse popmuziek.

De show laat het publiek weer dansen als toen met muziek, visueel spektakel en meer. De voorstelling is een ode aan de rave party's van toen, met muziek van Jan-Bas Bollen en NOSIA’s Thijs de Vlieger, live gespeeld door de mannen van Slagwerk Den Haag. Dansers, acteurs en musici werken samen met het publiek en de beats wijzen de weg.

‘Mechanical Ecstasy’ begint om 21.30 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn online verkrijgbaar via taqatheaterdevest.nl en poppodiumvictorie.nl. Neem ook een kijkje op Facebook.
Bekeken: 2196x