Alkmaar Centraal


De tweede gratis openluchtbioscoop in het Alkmaarse Park de Oude Kwekerij is opnieuw verplaatst. Het avondje buitenbios was al van vandaag naar morgen verplaatst, maar ook zaterdagavond wordt het waarschijnlijk niks met het weer. Voorspeld zijn regenbuien en windkracht vier. De nieuwe datum is zaterdag 8 september.

Onder de noemer Het Moment wordt op 8 september de komische film 'Everbody wants some!!' (12+) uit 2016 vertoond, met voorafgaand een aantal korte films.

De hoofdfilm van regisseur Richard Linklater gaat over een groep studenten op een Texaanse universiteitscampus anno 1980. Ze verblijven in een studentenhuis en willen in het laatste weekend van de zomervakantie nog even zoveel mogelijk meiden scoren, bier drinken en lol hebben. Linklater (Dazed and Confused, Boyhood) putte gretig uit zijn eigen herinneringen voor deze authentiek aanvoelende, prettig nostalgische feelgoodfilm. Onder alle oppervlakkigheid schuilt een weemoedig besef van vergankelijkheid.

Het programma begint wanneer het donker wordt, dat is om 21:12 uur. Het Parkhuis is vanaf 19:00 uur geopend voor verkoop van versnaperingen en vanaf 20:00 uur zijn gratis tickets voor de tribune verkrijgbaar bij de entree van het park. Reserveren is niet mogelijk en vol is vol.

Aangeraden wordt om een kussentje en een deken mee te nemen. Eigen consumpties zijn toegestaan. Uiterlijk twee dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Blijf op de hoogte via hetmoment.net,   parkdeoudekwekerij.nl en Facebookpagina's van Het Moment en Park de Oude Kwekerij.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl