Pink Society Alkmaar opent seizoen 2018-2019 op zondag 2 september met een voorstelling van Gray. De homotheatergroep speelt in de Wijkboerderij hun stuk 'Oude wijn'.

De 38-jarige Christiaan (Tom Huntink) is een werkeloze filosoof en Neerlandicus die bijverdient door het huis van de 74-jarige Herman (Clem Bongers), ex-stuurman op de grote vaart, netjes te houden. Christiaan mag het hele huis schoonmaken, behalve dat ene kamertje.

Christiaan en Herman zijn allebei op zoek naar de Prins op het Witte Paard. GayChat, Grindr, Bullchat, de virtuele wereld van vluchtige contacten lijkt het helemaal te zijn. Of misschien geeft investeren in vriendschap toch wel meer voldoening. Omgang met echte mensen, uit eten gaan of naar de film, en dan praten over wat je echt bezighoudt en wilt.

'Oude wijn' begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten, met na afloop uitgebreid napraten over de voorstelling. Toegang kost 10 euro. Wijkboerderij Alkmaar is gelegen aan de Vondelstraat. Meer op de Facebookpagina's van het evenement en Pink Society Alkmaar.
Pin It