Alkmaar Centraal


De bibliotheek organiseert een speciale beginnerscursus van viif dagdelen: ‘Eerste hulp bij DigD, werken met de digitale overheid’. Deelnemers leren hoe zij handig informatie kunnen vinden en hoe er dingen moeten worden aangevraagd via de website van de gemeente of via de berichtenbox van de overheid. Tevens wordt er uitgelegd wat de overheid weet over zijn burgers.
De overheid vraagt steeds vaker naar je DigiD: de digitale sleutel voor de overheid. DigiD moet worden aangevraagd en de deelnemers worden hierbij geholpen. Er wordt gebruik gemaakt van computers en privacy wordt gegarandeerd.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 4 september. De volgende cursusdagen zijn 11, 18, 25 september en 2 oktober. De cusus begint om 13.30 uur. Deelname is gratis maar het benodigde werkboek kost € 10,00 (bij inschrijving te voldoen). De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van de bibliotheek of bij de balie in de bibliotheek. Er kunnen maximaal acht mensen meedoen, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl