Bewoners van een appartementencomplex aan de Prins Hendrikstraat in Alkmaar zaten maandagochtend rond 05:30 uur van schrik rechtop in bed. Een onverlaat had bij meerdere huizen in totaal acht ruiten ingegooid en was pas op de vlucht geslagen toen er her en der ramen open gingen door mensen die poolshoogte wilden nemen.

Bij twee ramen is het dubbele glas helemaal kapot en bij de andere ramen alleen de buitenste laag. Volgens getuigen ging het om één dader. Mogelijk gaat het om een uit de hand gelopen ruzie, één getuige heeft een man horen roepen: "Kom naar beneden dan!" Het zou gaan om een man van rond de 25 jaar en ongeveer 1,80 meter lang met kort blond haar.

Zowel een buurtbewoner als de ingeschakelde politie hebben een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar geen verdachte gevonden. Later is in de struiken wel een stok met een afgebroken schepje gevonden. In de Facebookgroep 'Je bent Alkmaarder als...' wordt er schande van gesproken en getuigen worden opgeroepen om zich te melden. (foto's: Annemiek Vermeij)
Pin It
Bekeken: 3117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/