Het leek even opnieuw spannend te worden voor supermarkt Deen en de omwonenden. Na de wateroverlast en de vondst van een hennepplantage van afgelopen woensdag leek er donderdagavond brand te zijn in dezelfde woning.

Een bewoner van de Europaboulevard liet haar hond uit en hoorde een rookmelder in de betreffende woning afgaan. Omdat de bewoner woensdag aangehouden is en daardoor mogelijk niet thuis was schakelde ze de brandweer in. Die aarzelde geen moment en kwam met meerdere eenheden ter plaatse en forceerde de deur.

Het rookalarm leek niet voor niets te zijn afgegaan want er werd een poederblusser leeg gespoten. Wat de oorzaak van de brand was is niet bekend gemaakt. het incident zorgde voor de nodige commotie en ongerustheid bij omwonenden.
Pin It
Bekeken: 3268x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/