‘Dagboekschrijven? Daar heb ik geen tijd voor hoor!’ Dat is misschien de eerste gedachte die mantelzorgers bij deze workshop hebben. Voor deze mensen organiseert het Mantelzorgcentrum deze workshop. Christine de Vries laat zien dat dagboekschrijven niet veel tijd hoeft te kosten en dat het goed is om de gedachten te ordenen.

De workshop is op dinsdag 21 augustus in wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2 in Alkmaar van 13.30 uur tot 15.30 uur. De workshop is gratis. Mantelzorgers uit Alkmaar melden zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer informatie en een volledig overzicht van de activiteiten is te vinden op mantelzorgcentrum.nl. 
Pin It
Bekeken: 1995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/