Woensdagmiddag werd via Burgernet de mogelijke ontvoering van een jongetje gemeld bij Park Oosterhout in Alkmaar. De politie nam geen enkel risico en zette direct en groot in. Zowel rond het park als op de A9 en N9 werden agenten ingezet.



het jongetje had zich in het park verstopt omdat ze kort daarvoor waren aangesproken door een 'boze man' die meende dat hij en zijn twee kameraadjes iets te maken hadden met het kapotte raam in zijn rode bus. Het drietal maakte zich uit de voeten.
Omdat hij zich had verstopt konden zijn vrienden hem niet meer vinden en vreesden dat hij was ontvoerd door de 'boze man'. Ze waarschuwden daarop de politie. De bestuurder van het busje bleek uiteindelijk niets met de tijdelijke verdwijning van het 'slachtoffer' te maken te hebben.


Pin It
Bekeken: 3037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/