De tickets voor de 27e editie van Alkmaar Culinair Plaza zijn dinsdag in de verkoop gegaan. Voor het eerst sinds 26 jaar is het eet- en drinkfestijn niet op het Waagplein maar in cultureel park De Hout. Het evenement moet wijken voor de kaasmarkt.

De ingang van het Plaza komt aan de kant van de Wilhelminalaan, net als een taxistandplaats. De organisatie heeft dit jaar een unieke BMW shuttleservice  ingezet om mensen op basis van reservering naar de Hout te brengen. In het midden van het park komt een grote ronde tent van twintig meter doorsnede, een zogenaamde “ perfect sky” met daaronder, precies in het midden, de bar.

De entertainment is ook aangepast aan de nieuwe locatie: in plaats van DJ’s met een keiharde sound is gekozen voor loungemuziek in de sfeer van het park. Ook de kleding van de organisatie is wat losser: waar zij vorig jaar nog strak in het pak liepen, bestaat de outfit nu uit een beige chino, een paar Italiaanse sneakers en een lichtblauw poplin katoenen overhemd.

De organisatie moest wel even wennen aan het idee om het Waagplein te verlaten maar over de nieuw gevonden locatie zijn ze heel enthousiast: “ We zien veel potentie in de locatie. Hier hebben we mogelijkheden om uit te breiden. Ook de parkeergelegenheid, met de Singelgarage om de hoek, is veel beter dan die in de binnenstad”, zo meldt Marco Kramer van Junior Kamer Alkmaar, de organisatie van Culinair Plaza.

Alkmaar Culinair Plaza vindt plaats op 31 augustus tot en met 2 september in Cultuurpark De Hout in Alkmaar. Tickets zijn te reserveren via de website van het evenement. De opbrengsten van het evenement komen ten goede aan lokale goede doelen. In 26 jaar heeft Culinair Plaza al meer dan een miljoen euro opgehaald. (foto: Ed van de Pol)
Pin It
Bekeken: 3950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/