Het Podium onder de Boom Festival staat bekend om zijn puurheid, openheid en interactie. Het gratis festival in de Alkmaarderhout, dat dit jaar plaatsvindt op zondag 29 juli, brengt een mix van optredens door professionele, ambitieuze artiesten uit de regio en het land.

Het decor van Podium onder de Boom bestaat uit de prachtige bomen van De Hout en draagt bij aan de intieme setting die contact, spontaniteit en openheid teweegbrengen. Zowel bij de artiesten als de bezoekers.

De grote oude plataan is de plek voor de poëtische pop van Iris Penning, onder de zilverlinde staat de Alkmaarse band Dress Up Dolls en publiek kan dansen onder de eik met The Howlin. Speciaal voor de kleine bezoekers is er een boom met muziek, de sprookjesvoorstelling ‘Een modern sneeuwwitje’ van Tragos Producties en een mobiel kunstatelier om kunst in te maken. Verder zijn er straattheater, een massagehoek, een markt, foodtrucks en meer.

Podium onder de Boom duurt van 13:00 tot 19:00 uur en wordt georganiseerd door Stichting Binnenstebuiten in samenwerking met Chaos Producties. Stichting Cultuurpark de Hout biedt ondersteuning. Meer op podiumonderdeboom.nl.
Bekeken: 2602x