De wedstrijd Groene Buurt Kampioen 2018 gaat weer van start en ook nu kan iedereen meedoen. Voor de wedstrijd zoekt de gemeente Alkmaar ideeën om de buurten groener te maken en de hoeveelheid tuinverharding zoals stenen te verminderen.

Meer groen in de steden en dorpen is belangrijk voor onder andere de gezondheid en biodiversiteit, maar ook om beter om te gaan met klimaatverandering. Een tuin neemt bijvoorbeeld veel beter water op dan een een bestrating.

Iedereen kan zijn idee naar de gemeente sturen via een inschrijfformulier op de officiële Facebookpagina. Tot uiterlijk 20 augustus worden de inzendingen aangenomen, daarna worden de ideeën beoordeeld. De deelnemer met het beste idee wint de uitvoering van zijn of haar groene plan.
Pin It
Bekeken: 2350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/