Zaterdag 7 juli wordt op de speelweide bij de Oosterweidestraat in Schermerhorn een zeskamp gehouden voor alle kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 16 jaar in en rond het dorp. Met sportieve en leuke spellen, en met een stormbaan, wordt de kermis van Schermerhorn ingeluid.

Het kermiscomité heeft de koppen bijeen gestoken, met ondersteuning van het jongerenwerk van Link, om de jaarlijkse kermis te laten starten met een zeskamp voor jeugd. Angelique van Land’s Welvaren verzorgt die dag drinken en wat lekkers. Ook is er een parcours die je met “dronkenmansbrillen” kan doorlopen, zodat ook mensen die nooit bezopen zijn geweest kunnen ervaren hoe (slecht) je motoriek is met veel drank op.

De zeskamp begint om 12:00 uur. Voor vragen, neem contact op met Naomi van Link, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33350312.
Pin It
Bekeken: 3011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/