De provincie Noord-Holland organiseert vanwege de opening van de Westfrisiaweg meerdere feestelijke evenementen. De mijlpaal wordt zaterdag 7 juli als eerste gevierd op de N194 in Heerhugowaard, onderdeel van de weg.

Vanaf 11:00 uur kunnen bezoekers meerdere activiteiten beleven. Zo kunnen ze zelf een graafmachine bedienen, rijden op een skelterbaan en een markt bezoeken. Deze activiteiten duren tot 18:00 uur.

In de avond wordt in de tunnel van de N194 een 'tunnelfeestje' georganiseerd. De dj's Stuck in the Cage en Max Brunott zorgen dat jeugd van 12 tot 16 jaar kan feesten in de Waardse tunnel. Het feest duurt van 19:00 tot 23:00 uur.

Alle activiteiten worden georganiseerd op de nieuwe weg tussen de rotonde Krusemanlaan en de Middenweg in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 3184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/